zien

LAAT JEZEZELF ECHT

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

LIEVE WOORDEN

Iris

Een personal brandshoot helpt je bij het overbrengen van jouw missie, je bouwt zo niet alleen aan het overbrengen van je boodschap, maar toont deze ook visueel en dat maakt jouw merk nog krachtiger!

Beelden die laten zien wie jij bent, waar je in gelooft en waarmee je toont wat jouw bedrijf te bieden heeft. Je hoeft niet meer het internet af te struinen op zoek naar stockfoto’s die passen bij jouw boodschap of genoegen nemen met telefoonfoto‘s want je hebt je eigen archief vol met persoonlijke foto's!

Klaar voor de toekomst

Genoeg foto's om de komende tijd vooruit te kunnen?! No problem met de ready for the future beeldbank. Deze shoot is inclusief visueel advies over je merk, een dagdeel (max. 4 uur) fotografie en 50 high-res foto's.

Een mooie serie foto's die perfect is om een start te maken aan de visuele uitstraling van jouw merk. Deze shoot is inclusief advies over het visueel maken van je merk, 1-2 uur fotografie en 20 high-res foto's.

Een goede profielfoto is onmisbaar tegenwoordig! Voor op je linkedIn pagina, je social media of voor bij je CV, je profielfoto is de eerste indruk die je achterlaat! Deze shoot is inclusief 3 foto's en vind plaats in Hilversum.

€749,-

€149,-

€399,-

Fan van mijn foto's en helemaal klaar om samen ook een mooie fotoserie te maken? Stuur een berichtje naar davienfotografi@gmail.com of vul het contactformulier in om jouw plekje te reserveren.

Shoot geboekt, de voorpret kan beginnen! Het is tijd om na te denken over een locatie en outfits. Zelf vind ik het heerlijk om na te denken over passende kleding voor de shoot om helemaal de sfeer te creeeren die bij jou past. Mocht je hier wat hulp bij willen, ik denk graag met je mee.

Yes! Het is tijd om foto's te maken. Laat dat foto's maken trouwens vooral lekker los, heb vooral veel plezier en zie het als een leuk uitje. Ik zorg ervoor dat er mooi beeldmateriaal is waar jij jezelf echt in herkent.

De shoot is geweest en hopelijk kijk je er met heel veel plezier op terug. Nadat ik de beelden heb geselecteerd is het tijd om te kiezen welke foto's je wil ontvangen, dit doe je via een online gallery. Kun je niet kiezen? Het is uiteraard mogelijk om meer beelden (of gewoon de volledige gallery) aan te schaffen. Mocht je twijfelen tussen bepaalde beelden dan kan ik je hierin natuurlijk ook altijd adviseren.

Tijd om non-stop te genieten van de foto's. Betrap je jezelf erop dat je ze voor de zoveelste keer bekijkt en er elke keer weer een lach op je gezicht verschijnt en je kriebels in je buik hebt van geluk, dan is mijn missie geslaagd! Ik hoop tot een volgende keer.

brand

Brand

Portret

Lifestyle