uren kan ik mij achter mijn camera verstoppen zonder door te hebben dat de tijd verstrijkt. Het liefst fotografeer ik mensen. Lachende mensen, verliefde mensen, mensen die genieten van kleine momenten, mensen die plezier hebben met elkaar.

Dat mogen vastleggen maakt mij dolgelukkig. Ik voel me dan ook elke keer weer vereerd als ik mag komen fotograferen en zo allerlei mooie, leuke, lieve, gezellige en gelukkige momenten met je mag meebeleven.

liefde

MIJN

VOOR FOTOGRAFIE...

...begon al vroeg. Met een moeder en opa die maar al te graag met een camera rondliepen, was gaan fotograferen voor mij bijna vanzelfsprekend. Toch duurde het nog tot de 6e klas van de middelbare school voordat ik fotografie ook als beroepsoptie begon te zien.

Geplaagd door onzekerheid en de gedachte dat ik na het behalen van mijn vwo diploma toch eigenlijk gewoon wel moest gaan studeren (van wie is me nog steeds een raadsel) ben ik uiteindelijk ‘pas’ op mijn 25e mijn hart gaan volgen en heb ik van fotograferen niet alleen mijn lievelings bezigheid maar ook mijn werk gemaakt.

Waar ik mij in de tussentijd mee bezig heb gehouden? Een korte tijd heb ik media & cultuur gestudeerd en vervolgens psychologie. Naast een hoop stress heeft met name psychologie me ook een hoop moois opgeleverd. Ik vind mensen namelijk behoorlijk fascinerend! Niet voor niets staan mensen altijd centraal in mijn foto’s.

Als ik iets tijdens mijn studie en het fotograferen geleerd heb dan is het wel dat we allemaal een enorme behoefte hebben aan connectie, aan liefde, aan verbondenheid. Dat kunnen en mogen vastleggen vind ik fantastisch. Het blijft elke keer weer bijzonder om een moment te kunnen vangen en er een blijvende herinnering van te maken.

Lief. Lief zijn, lief doen, liefhebben, liefde. Het voelt wat gek om over jezelf te zeggen, maar als ik de mensen die ik zelf liefheb mag geloven dan is lief het woord dat mij het best omschrijft. Ik ben het ook graag. Ik ben ervan overtuigd dat de wereld alleen maar mooier wordt van lief zijn.

BOEK NU!